بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نظرآباد

اسلایدر

اما یکی از دلایل اصلی برگزاری نشست اخیر سران کشورهای عربی خلیج فارس با اوباما در کمپ دیوید، موضوع مذاکرات هسته ای بوده است.
همچنانکه مشاور امنیت ملی آمریکا نیز گفت در نشست کمپ دیوید موضوع برنامه هسته‌ای ایران بخش عمده‌ای از گفت‌وگوها را به خود اختصاص داد.
بن رودز اضافه کرد: برنامه هسته‌ای ایران بخش عمده‌ای از مذاکرات کمپ دیوید را به خود اختصاص داد و اوباما سران کشورهای عربی حوزه خلیج فارس را در جریان تحولات مذاکرات هسته‌ای ایران قرار داد.
به همین دلیل خروجی موضع رسمی کمپ دیوید درباره ارزیابی مذاکرات هسته ای از منظر مخالفین و یا رقیبان منطقه ای ایران بسیار قابل تامل است.
این در حالیست که امیر قطر در کنفرانسی خبری در پایان نشست کمپ‌دیوید به‌نیابت از کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس گفت: «همه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس از توافق هسته‌ای با ایران استقبال می‌کنند».
به اعتقاد کارشناسان تغییر موضع انتقادی صهیونیست ها و برخی کشورهای منطقه درباره مذاکرات هسته ای پس از بیانیه لوزان، علامت مهمی برای لزوم هوشیاری طرف ایرانی و رعایت خطوط قرمز است.
مهمترین سوال در این باره این است که بعد از بیانیه لوزان و انتشار فکت‌شیت آمریکایی مخالفان و رقبای منطقه ای ایران چه مزایایی در توافق اخیر هسته ای مشاهده کرده اند که به یکباره تغییر موضع داده اند؟

منبع:خبرگزاری جهان

۹۴/۰۲/۲۵
معاونت روابط عمومی و سایبری

ارسال نظر

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.