مسئول قرارگاه فضای مجازی و سایبری بسیج دانشجویی استان البرز
پنجشنبه, ۱۴ خرداد ۱۳۹۴، ۰۴:۲۳ ب.ظ
ایشان مصرفگرایی در استفاده از فناوریهای موجود را از عمدهترین عوامل ایجاد مشکلات در فضای مجازی دانست و یادآور شد: نرمافزارهای موجود برای حضور در شبکههای اجتماعی محصول فناوری است و هر محصول تولیدشده منافع خاص تولیدکنندگان خود را دنبال میکند.
پارسا نسب با اشاره به اینکه بیشترین درصد کاربران اینترنت در ایران را افراد زیر 26 سال تشکیل میدهند، سازگار نبودن محصولات فناوری با هنجارهای ایران را گوشزد کرد و گفت: لازم است تا با نیازسنجی، آموزش و تولید محتوا و محصولات مناسب علاوه بر مهار مشکلات فناوری و استفاده بهینه از آن برای حفظ فرهنگ ایرانی اسلامی تلاش شود.
وی با بیان اینکه جنگ نرم در منازل و در درون خانوادهها در حال روی دادن است، افزود: این جنگ بر اصول و نظم خاصی استوار نیست و همه افراد در تمامی سنین را درگیر میکند.
این مقام مسئول با بیان اینکه باید برای طراحی شبکههای اجتماعی و فضای مناسب و امن مجازی در کشور برنامهریزی شود، یادآور شد: نخبگان در این زمینه از مسئولان مطالبهای نداشته اند و فعالیتهای انجامشده نیز تاکنون نتوانسته است پاسخگوی نیاز جامعه ایرانی را برآورده کند.
پارسا در ادامه به تشریح راهکارهای موجود برای مقابله با آثار مخرب شبکههای اجتماعی پرداخت و گفت: باید فضایی به وجود بیاید تا از یک طرف مصرفکننده توانایی لازم را در استفاده از این شبکههای اجتماعی به دست آورد و از سویی مسئولین مراقبت، محافظت و نظارتهایی را نسبت به شبکههای اجتماعی در دستور کار خود قرار دهند.
مسئول قرارگاه فضای مجازی و سایبری بسیج دانشجویی استان البرز در پایان ، ایجاد و گسترش فضاهای مناسب تفریحی، آموزش خانوادهها و آشنا کردن آنها با خطرات و تهدیدات فضای مجازی، تولید شبکههای اجتماعی جایگزین مطابق بافرهنگ ایرانی ، اسلامی و حمایت از شبکههای اجتماعی داخلی را از راهکارهای مبارزه با جنگ نرم دشمن برشمرد.
منبع:سازمان بسیج دانشجویی<
۹۴/۰۳/۱۴