بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نظرآباد

اسلایدر

سردار دهقان در نشست خبری عنوان کرد

سه شنبه, ۲۷ مرداد ۱۳۹۴، ۰۱:۴۹ ب.ظ

دهقان افزود: اقدام بعدی، توجه به هزینه ها و موثر سازی آن و کاهش راهبردی هزینه بود که در دستور کار قرار گرفت و امروز شاهد کاهش 20درصدی هزینه در موضوعات جاری هستیم.

وزیر دفاع در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه توان بازدارندگی و توان راهبردی خود را هر روز افزایش می دهیم، گفت: برروی تامین اقلام دفاعی متمرکز شدیم. طرح ها را با شتاب و سرعت قابل قبولی به نتیجه رساندیم و در اختیار نیروهای مسلح قرار دادیم.

دهقان تصریح کرد: پروژه‌ها را اولویت بندی کردیم و با تمرکزی که روی این پروژه‌ها شد، بیش از 30درصد آنها را به نتیجه رساندیم.

وزیر دفاع افزود: اگر جایی در سطح ملی ظرفیتی وجود دارد که با سرمایه گزاری اندک، نیاز ما را برطرف کند به سمت آن می رویم.

وی در عین حال تصریح کرد: ما ظرفیت های عظیم صنعتی داریم که می‌تواند به توسعه ملی کمک کند، مانند صنعت نفت و گاز و مخابرات و عمران.

دهقان، موضوع آمایش صنایع دفاعی را از جمله موارد مهم عنوان کرد و اظهار داشت: مسئله پدافند غیرعامل در صنایع دفاعی را دنبال می کنیم. در داخل شهرها صنایع دفاعی نداریم و همه آنها را به بیرون از شهرها برده ایم.

وی با بیان اینکه سازمان هوافضای وزارت دفاع بر روی انواع موشکهای بالستیک متمرکز شده، گفت: در حال کار بر روی افزایش دقت موشکها هستیم و می خواهیم این سیستم ها در برابر جنگ الکترونیک و هدف قرار گرفتن، مصون باشند.

وزیر دفاع در ادامه گفت: چند پروژه راهبردی را در حوزه موشکی به نتیجه رساندیم از جمله دقت در بردهای بلند و ماندگاری و بارانی کردن سرجنگی ها.

وی ادامه داد: بدنبال هواپایه کردن موشکهای زمینی هستیم که برخی کروزهای ساحل به دریا عملیاتی شده اند.

دهقان افزود: بهترین موشک های ضدزره را در اختیار نیروهای مسلح قرار دادیم.

وزیر دفاع درخصوص پیشرفت های حوزه دریای نیز گفت: زیرسطحی جدید 500 تُنی امسال به نیروی دریایی ارتش ملحق می شود و در گامهای بعدی نیز درخصوص زیرسطحی های سنگین قدم برخواهیم داشت.

دهقان با بیان اینکه تلاش داریم تا همه بیسیم ها را از آنالوگ به دیجیتال تبدیل کنیم، افزود: کار بر روی رادارهای آرایه فازی ادامه دارد و ما به سمت سیستم های پسیو حرکت می‌کنیم.

وزیر دفاع درخصوص صنایع هوایی نیز از عملیاتی شدن بالگرد ملی طی سال جاری خبر داد و افزود: جنگنده صاعقه2 تحویل نیروی هوایی ارتش شده و جت آموزشی نیز مور آزمایش قرار گرفته و آماده تولید است.

دهقان تصریح کرد: پرنده‌های هدایت پذیر (پهپاد) در انواع مدل های رزمی، شناسایی، تعقیب و مراقبت هوایی تولید شده که مشتری های بسیار زیادی از خارج دارد و ما آنها را با رعایت موارد امنیتی می‌فروشیم.

وزیر دفاع با بیان اینکه یکی از مشکلات این وزارتخانه در بحث املاک بر می‌گردد، گفت: با دستگاهها و نهادهایی نظیر بنیاد مستضعفان رایزنی‌های می‌کنیم تا این موضوعات حل شود.

وی افزود: 25 درصد تعداد معارضین کمتر شده و در بحث خارجی نیز برخی دعاوی وجود دارد که عمدتا به قبل از انقلاب بر می‌گردد. این مواد در دستور کار قرار گرفته، دو سه مورد آن حل شده و باقی نیز به نتیجه خواهد رسید.

سردار دهقان درخصوص موضوع S300 نیز با اشاره به دستور لغو عدم واگذاری این سامانه به ایران توسط رئیس جمهور روسیه گفت: آنها قطعنامه را بهانه می‌کردند اما این موضوع نمی‌توانست مانع واگذاری S300 به ایران شود.

وزیر دفاع گفت: تمامی تغییرات روس ها در این چند سال روی سامانه S300 که قرار است به این واگذار شود اعمال خواهد شد و سامانه بروزی را تحویل خواهیم گرفت.وی ادامه داد: متن قرارداد آماده است و هفته آینده دوستان ما برای امضای قرارداد به روسیه می روند.

وی خاطرنشان کرد: تا پیش از این، درخواست 3 گردان S300 داشتیم که یکی دیگر هم به آن اضافه شده و قیمت هم بالاتر رفته است.

وزیر دفاع ادامه داد: این قرارداد، زمان بندی خود را خواهد داشت و از روز امضا نیز اجرایی و عملیاتی می‌شود. روسها کارهای مربوط به زیرسیستم‌ها و مونتاژ را انجام داده اند و این سامانه ها را در کوتاهترین زمان تحویل می دهند.

دهقان افزود: در بخش جنگنده، نیازهای خود را به روسها اعلام کردیم و با کشور دیگری نیز حرفی نزدیم و هیچ درخواستی در این حوزه از فرانسه نداشتیم و بعید میدانم در این شرایط، همکاری نظامی با این کشور داشته باشیم.

وزیر دفاع درخصوص قطعنامه اخیر شورای امنیت سازمان ملل نیز گفت: در این قطعنامه بندی وجود دارد که همزمان با صدور آن، جمهوری اسلامی نیز بیانیه‌ای صادر کرد و گفت که هیچ محدودیتی را نمی پذیریم و از کسی در این خصوص اجازه نخواهیم گرفت.

وی در عین حال افزود: ما هیچگاه با نیت کاربرد سلاح هسته ای هیچ اقدامی نکردیم و هیچ موشکی در این موضوع نه طراحی و نه تولید شده است. هیچگاه ملاحظات فنی کلاهک اتمی را برای موشک هایمان نه بررسی و نه اعمال کردیم. موشکهای ما دفاعی است.

دهقان با بیان اینکه هیچوقت به دنبال موشک با برد بیش از 2 هزار نبوده و نخواهیم بود، گفت: اگر امریکا یا اسرائیل همین امروز تصور کنند که میتوانند اقدام کارسازی علیه ایران داشته باشند، یک لحظه هم صبر نمی کنند. اوباما گفته است که اگر بتوانیم، ایران را نابود میکنیم درحالیکه میداند که نمیتواند، مانند پیچ و مهره های هسته ای که میخواستند باز کنند ولی نتوانستند.

دهقان تصریح کرد: ما از هر مجموعه ای که بخواهد با اسراییل و امریکا مبارزه کند حمایت می کنیم.

وزیر دفاع تاکید کرد: هر حمایتی لازم باشد از جبهه مقاومت میکنیم و تاکنون نیز این کمکها صورت گرفته. آنها توان و آمادگی خوبی داشته و راههای مختلفی نیز برای تامین نیازهایشان وجود دارد.

وی با بیان اینکه امروز ما با 35 کشور در 3 قاره از ونزوئلا تا اندونزی و در همه حوزه‌ها همکاری داریم، به موضوع تعمیرات و خدمات و فروش و نیز انتقال تکنولوژی به برخی کشورها اشاره کرد.

وزیر دفاع درخصوص درخواست برای برگزاری رزمایش موشکی نیز گفت: رزمایش با تست موشکی فرق می‌کند. رزمایش ها در هر سال و در زمان مشخص خود برای بررسی نقاط ضعف و قدرت سامانه‌ها برگزار میشود.

دهقان با تاکید بر اینکه هیچ مانور و رزمایشی در سطح ملی نه متوقف و نه به تاخیر می افتد، گفت: تست های موشکی ما متناسب با فرایند تحقیق و تولید انجام میشود و هیچ منعی ندارد. در بحث تست های موشکی ذات کار بر تحقیق و تولید است و هر سامانه ممکن است تا 15 بار هم آزمایش شود.

سردار دهقان درخصوص موضوع توافق هسته ای نیز اظهار داشت: «برجام» ابتدا باید باید مراحل قانونی را طی کند و اگر پروتکل الحاقی را بپذیریم، PMD نیز در آن آمده است.

وی ادامه داد: بسیاری از کشوها آن را پذیرفته اند و اینطور هم نیست که همان وقت که آژانس گفت، بیاید و بازدید کند. آنها باید از قبل اطلاع بدهند. ضمن اینکه مراکز نظامی تحفظ خاص خود را دارد.

وزیر دفاع افزود: اگر برجام و پروتکل الحاقی را پذیرفتیم مانند باقی کشورها عمل می‌کنیم. برای بازدید باید مدرک و شاهدی بر فعالیت غیر مجاز باشد که ما هیچگاه بدنبال این فعالیت ها نمی‌رویم. پارچین یک مجموعه صنعتی اداری و مسکونی گسترده است که اقدامات عمرانی و مهندسی نیز در آن انجام می‌شود.

وزیر دفاع اظهار داشت: طبیعیست که ممکن است در سایه اجرایی شدن برجام، همکاری های ما نیز افزایش یابد و برای همین هم هست که کشورها، سبدهای خود را در صف گذاشته اند اما بنا نیست بعد از توافق، دروازه های خود را به روی خارجی ها باز کنیم تا بازار ما را بگیرند.

دهقان با تاکید بر اینکه ما به دنبال توسعه زیر ساختها هستیم، گفت: این ما هستیم که تصمیم می‌گیریم این کشورها تا چه میزان و در چه بخشی با ما همکاری کنند. رهبری معظم انقلاب نیز هشدار دادند که فضای ایجاد شده نباید منجربه ورود بیگانگان شود.

وی ادامه داد: توجه داریم که آنچه می خواهیم از دیگران بگیریم، ما را وابسته نکند. باید نقش اصلی را خودمان ایفا کنیم تا بیگانگان توان دستکاری و ایجاد چالش نداشته باشند.

وزیر دفاع در بخش دیگری از سخنان خود به مسایل منطقه پرداخت و اظهار داشت: ما داعش را تهدیدی برای امنیت خود نمی دانیم ولی آنها تهدید برای امنیت جهانی هستند. معتقدیم اگرچه امریکا و اسرائیل از این بابت اعلام نگرانی می‌کنند ولی از آن ناراضی نیستند. ما هم در بخش تامین مرزهای خود طرحها و تجهیزات مناسبی داریم

موضوعات فضایی آخرین مبحثی بود که وزیر دفاع در این نشست خبری به آن پرداخت و گفت: در این حوزه برنامه 10 ساله جهت حضور در فضا تعیین شده بود که البته با یک سری مشکلات مواجه شد که در زمانبندی، ما را دچار مشکل کرد.

وی ادامه داد: آنچه در فضا برای ما مهم است استفاده صلح‌آمیز از فضاست و اعتقاد داریم نباید فضا را تبدیل به میدان جنگ کرد.

دهقان با بیان اینکه ادامه برنامه‌ها به شکل قبلی با اختلال مواجه شد و در حال حل کردن آن هستیم، افزود: امیدواریم برنامه فضایی کشور فعال شود. ما الان کار پایگاه‌های پرتاب را نهایی کردیم و آمادگی برای پرتاب به مدارهای مختلف وجود دارد.

وی اظهار داشت: برخی ماهواره‌ها و ماهواره برها مانند سیمرغ آماده و تست شده است.

منبع:خبرگزاری فارس

۹۴/۰۵/۲۷
معاونت روابط عمومی و سایبری

ارسال نظر

تنها امکان ارسال نظر خصوصی وجود دارد
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
نظر شما به هیچ وجه امکان عمومی شدن در قسمت نظرات را ندارد، و تنها راه پاسخگویی به آن نیز از طریق پست الکترونیک می‌باشد. بنابراین در صورتیکه مایل به دریافت پاسخ هستید، پست الکترونیک خود را وارد کنید.